‘Meisje met de “andere” parel’

Kunstjaar 2023 staat in het teken van schilder Johannes Vermeer. Ter gelegenheid daarvan heb ik dit schilderij gemaakt dat is geïnspireerd op het ‘Meisje met de parel’ Mijn versie is exact het spiegelbeeld van de contour van het schilderij van Vermeer. Door het ‘meisje met de parel’ van de achterkant te laten zien, heb ik nieuw beeld kunnen creëren van één van de beroemdste schilderijen van Vermeer. Het is mijn ode aan deze geweldige Hollandsche Meester uit de Gouden Eeuw.

Share

Meer nieuws

‘Meisje met de “andere” parel’

Kunstjaar 2023 staat in het teken van schilder Johannes Vermeer. Ter gelegenheid daarvan heb ik dit schilderij gemaakt dat is geïnspireerd op het ‘Meisje met

Daily Mail UK Jordi Cruijff

Deze prachtige foto stond vandaag in de Daily Mail UK. Jordi Cruijff met het schilderij dat ik maakte van zijn vader Johan Cruijff, die vandaag

Translate »
error: Content is protected !!