Portret Mick Jagger

Lang geleden vroeg een dierbare vriend of ik een portret van Mick Jagger voor hem wilde maken. Na al die tijd had hij geen idee dat ik eindelijk dit olieverf schilderij voor hem had gemaakt. Tijdens zijn nietsvermoedende bezoek aan mijn atelier vroeg ik hem om een zwart onthullend gordijn van een schilderij te verwijderen. Op dat moment starte ik de muziek van The Rolling Stones. Ik zal nooit zijn emotionele reactie vergeten en die van zijn vrouw toen ze het schilderij zagen. Het heeft me echt geraakt hoe blij hij is met dit schilderij.

Share

Meer nieuws

‘Meisje met de “andere” parel’

Kunstjaar 2023 staat in het teken van schilder Johannes Vermeer. Ter gelegenheid daarvan heb ik dit schilderij gemaakt dat is geïnspireerd op het ‘Meisje met

Daily Mail UK Jordi Cruijff

Deze prachtige foto stond vandaag in de Daily Mail UK. Jordi Cruijff met het schilderij dat ik maakte van zijn vader Johan Cruijff, die vandaag

Translate »
error: Content is protected !!